Bröllop

Idag gifter sig min gamla kollega och jag fick äran att fixa blommorna till hennes stora dag. Så här kommer ett litet smakprov på hur det blev.Inte orkat

Den sista veckan har gått i ett. Har verkligen inte orkat att skriva. Har varit allt möjligt som har hänt plus att jag kan inte sova på nätterna. Det tar först lång tid innan jag somnar och sen vaknar jag hur många gånger som helst under natten. Längtar till helgen så jag kan få vila lite. I morgon bär det av till hallarna för att inhandla blommor och sen blir det två dagar med massa blom fix. 

Första klass

I måndags var den stora dagen här, kotten skulle börja i första klass. Väskan packad och pennorna på plats i det nya pennfodralet. MEN vi kom inte så långt. Ögoninflammationen hade kommit tillbaka så det blev till att stanna hemma idag med. Idag är det endast tisdag och vi klättrar på väggarna. Har sagt att jag är hemma i morgon med, men sen måste jag få gå och jobba. Kan inte vara hemma mer, så uttråkad. Vi får även hoppas att kottens ögon är bättre i morgon eftermiddag. Han skall nämligen då få testa på brottning för första gången. Hoppas verkligen att han fastnar för det då jag tror att det både kan vara bra och nyttigt för honom.