Mår gott

Vi har det helt underbart här i Indien. Det är verkligen ett land jag kan tänka mig att åka tillbaka till. Riktig kul med shopping och äta ute, då det är så billigt. En bra middag för fem personer går på ca 245kr. Jag har köpt mig ett par Birkenstock tofflor och betalade 50kr! Idag så noppade jag ögonbrynen på stranden, eller rättare sagt kvinnan som gjorde det, gjorde det med sytråd. Detta betalade jag hela 200 rupies dvs 20kr. I morgon skall vi på en nattmarknad i en annan stad och det skall bli kul. Förhoppningsvis MASSA shopping. 


Gött

Sitter i skrivande stund nere på stranden och har precis ätit en lunch. Har det helt underbart här. Det enda som har varit dåligt är rummet som vi fick. Det var både fukt å mögelskadat. Efter två dagar och massa klagan fick vi bytt rum. Så nu är allt toppen. Lite svårt med maten till kotten då det är starkt men det finns ju lösningar på allt. Nä nu skall jag njuta vidare å ha det gott. Ta ett dopp i det blå snart kanske? Eller en tupplur i skuggan kanske? 

Snabb

Här kommer en snabb uppdatering. Sitter nu på planet och väntar på att det skall lyfta. Vi har endast tio timmar lång resa framför oss nu. Men belöningen är ett varmt och spännande Indien.