Byte

Jag har länge funderat på att ta in någon färg i vardagsrummet. Visst det är jätte fint med endast svart, vitt å silver men nu kände jag för en förändring. Jag ville egentligen ha ett par dimblåa gardiner men jag hittade inga så det fick bli ett par isblå. Jag tror att jag kan bli nöjd med dom. Just nu är det mer ovant att ha dom. Men det ser jätte fint ut, nu skall jag bara hitta lite detaljer i liknade färger. Lite textil i form av kuddar hade varit fint med. Här kommer ett litet smakprov på hur det blev. 
På gång?

Igår var jag ledig och var på förmiddagen iväg med mamma. Sen var det bara en kort stund kvar innan kotten skulle hämtas på skolan så jag passade på att dammsuga och insupa lite sol på trappen. Helt underbart var det i solen. När kotten hade hämtats så började vi att baka kanelbullar. Första gången jag gjorde detta själv. Efter lite bråk med degen så blev resultatet goda kanelbullar. Jätte mumsiga vart dom. Idag när jag stod i kassan så hoppade en förkylning bara på mig, jag hade bankande huvudvärk som kom vid lunch. Men förkylningen vart kom den ifrån? Jag fryser, nyser, näsan rinner och svettas. Det får jag inte glömma. Jag vill verkligen inte bli sjuk nu. Har verkligen inte någon lust med det. Får hem och kurera mig med massa te och krypa under en filt i soffan. 
Dagarna rullar på

Den ena dagen efter den andra avlöser varandra. Man hinner inte riktigt med. Dagarna bara passerar, jag har knappt koll på vilket datum det är. Men det är skönt för då får dom gråa trista dagarna fort förbi. På jobbet känns det som om jag börjar och slutar nästan på direkten. I morgon hade jag tänkt att baka lite. Får låna mammas köksassistent då jag inte äger någon. Kanske skall införskaffa mig i en, en Kitcken Aid kanske? Fyller ju snart år :-)