Uppsala

Då sitter man i solen och njuter, kollar på barnen som busar runt. Riktigt sommar känsla är det. Är i ett litet torp på landet. För mig är det sommarstuge känsla på hög nivå. Såhär skall alla barn växa upp under sommaren. Är uppe i Uppsala och hälsar på Khim med familj, får passa på när vi ändå är här uppe.
 
 
                                
                                  Grabbarna grus äter glass 

Bruten arm

Nu börjar dagarna att ta slut här nere i värmen. Vi har haft det kanon bra, förutom att kotten ramlat och brutit armen. Så på sjukhuset har vi varit. Men vad snabbt det gick och bra service fick vi från resebolaget som fixade allt för oss. Det var även skönt att det löste sig så smidigt med försäkringsbolaget också. Nu njuter vi vid poolen och kotten badar med armen i en plastpåse och plastfolie. Allt går att lösa bara man har lite fantasi.

Sola å bada

Har det hur bra som helst här i Turkiet. Förutom att kotten har sina underbara utbrott och tråkiga attityd. Trodde att det skulle vara bättre här med det men det var bara ett önske tänkande tror jag. Idag har vi legat vid havet och badat i dom höga vågorna. Det var riktigt kul att bada då det gick så höga vågor. Linus kiknade av skratt men man fick hålla i honom stenhårt så han inte åkte med.