Nyårsafton

Börjar dagen med att jobba, känns som om jag inte gjort annat det sista. Efter det skall jag ta mig hem för att fixa och göra i ordning inför kvällen. Det skall dukas fint, snabb städas lite, fixas med mat å efterrätt. Ja massa saker skall göras. Men jag tänker inte stressa med något. Om det blir så som vi pratade i går så blir det även lite bad i tunnan i kväll. Hade varit super mysig att avsluta den sista dagen på året i en varm å go tunna med gott sällskap. Det blir inget jätte ståhej här hemma utan lugna gatan. Aina kommer att varva mellan oss å hos Angelika, tror att Khim kommer vara här och jag HOPPAS på att mamma är här en liten stund. Nä nu är det att röra sig mot tåget som gäller. Ha en bra dag! 

Kväll

Från att jag kom hem från jobbet fram tills nu har jag legat på soffan. Helt slut är jag, som tur är så är det bara två dagar kvar innan lite ledighet. Idag vart det även slappe mat till middag, pizza. Men så gott det var. Nu skall jag slappa vidare på soffan innan det blir sängen då det är jobb i morgon med. 

Nytt år

Då börjar detta året att lida mot sitt slut. Vart tog 2013 vägen? Året bara sprang iväg. I år kommer det bli ett lugnt nyår precis som förra året. Försöker komma på vad vi skall äta för gott. Tror att till förrätt blir det bacon lindad haricoverts med färska tomater. Super gott är det. Sen brukar jag alltid ha pannacotta med färska bär till efterrätt. Men vad skall vi ha till varmrätt.. Ja det löser sig nog. Jag får klura på det lite till helt enkelt.