Våfflor

Våffeldagen idag och vad passar inte bättre än att äta våfflor dagen i ära. Det märks att våren är på gång då det värmer i solen. Äntligen är det på g mot varmare dagar. 
Lördagsmys

Att jobba drog först på schemat idag. Dagen fick ganska så fort, var endel att göra men inte så att man blev stressad. Efter jobbet for jag till mässan för att möta upp Daniel där och gå på TUR mässan. Vart jätte besviken på mässan, blir bara dåligare å dåligare för varje år. Tyvärr. Vi passade på att handla efter att vi varit där och idag blir det massa god plockmat. Riktigt lördagsmys står på schemat idag.


Vem har sagt att man måste ha kakfatet till endast kakor? 

Ära

Då har jag fått den stora äran att fixa blommorna till ett bröllop som äger rum i augusti. Alltid lika kul att få frågan. Att man får vara med och skapa något till en sån stor dag är både kul och ärofullt. Skall bli jätte kul att få hjälpa till. Nu börjar det roligaste, att planera och diskutera om hur blommorna skall vara. Jag brukar alltid spara dom förslag som visas för att sedan kunna jämnföra med slutresultatet. Då det i dom flesta fall blir något helt annat än det som sades från första början. Spännande spännande är det.