Försvann

Denna dagen har gått så jäklans fort. Vi har inte haft så jätte mycket att göra men dagen bara försvann. Skönt när dagarna går fort. Speciellt när det är så fint väder ute. Satt ute på lunchen med två av tjejorna på jobbet och jäklans vad solen tog. Fick jätte fina ränder och då satt vi bara ute i knappt tjugo minuter! Sen har underbara Jennie varit inne på jobbet och hälsat på idag, åh vad kul det var att träffa henne idag. Vi är så dåliga på att ses, men sen jobbar hon så mycket så det är svårt att få ihop det. Men nu närmar sig semestern och då måste vi verkligen få ihop det så vi kan ses. Nu skall jag hem och sätta mig på altanen med en kall cider i handen o h njuta av värmen.

Varm dag

Till Ikea kom vi men inga olivträd fanns det att köpa. Det fick istället bli korv och glass innan vi for hem. Väl hemma så lekte Linus ute och jag passade på att sola lite. Måste ju få grunden nu innan vi åker. Självklart vart det lite studsmatte hoppning med kotten också. ytterligare en glass i solen var vi värda efter allt hoppande. Runt tre kom mamma och hämtade oss för en tur till Ullared. Skulle handla lite inför resan och sen kika på mini mini kläder till Mias tös om hon kikar ut tidigare än vad hon skall. Men det håller vi tummarna på att hon inte gör. Fick mest shoppat kläder till kotten, han behöver det mer än vad jag gör. Det bästa enligt Linus i Ullared var att han  fick heja på Ola-Conny. Linus ropade hej Ola-Conny och vinkade glatt till honom. Sen var han stolt som en tupp att Ola-Conny hade vinkat tillbaka till honom. Tänk vad så lite kan göra så mycket. Hela Linus dag var gjord efter det. 

På vift med kotten

 
Skall iväg till Ikea med kotten, det är hans favo ställe att åka till. Äta en korv och glass får det bli. Sen skall jag även kolla efter olivträd som dom har sålt. Jag har velat med om jag skall ha ett eller inte. Så nu när jag väl har bestämt mig så var dom slut i måndags. Hoppas att det finns, sfär då skall jag köpa till mig, jobbet och till pappsen. Ha en bra dag i det fina vädret!