Soffhäng

Dagen har spenderats hemma med kotten eftersom han hade hög feber igår. Det märks att han inte är helt hundra då han är dämpad och ingen aptit. Kotten fick iallafall komma ut på en promenad med farfar. I morgon bitti kommer syster yster hit och vi skall äta frukost ihop. 
 
 
                            
                                En bild från kottens promenad med farfar


Bröllop

Den 21/9 gifte sig Sandra och Fredrik, jag fick den stora äran att fixa blommorna till deras stora dag. Har  fått ta del av några av alla bilder som togs på det vackra brudparet med brudfölje. Jag har även fått lov att visa bilder här på bloggen. Fotografen som har tagit bilderna heter Henrik Rundqvist. Det är verkligen helt underbart fina bilder som är tagna denna stora dag.
 
 
                       
                                                            Brudparet med brudfölje
 
 
 
                      
                                                          Brudparet med tärnorna
 
 
  
                                      
                                                               Det vackra brudparet
 
 
 
                     
                                                                        Buketterna
 
 
 
 
 

Sjukling

Har inte sovit något vidare bra inatt, dels har jag knappt kunnat få luft då det täpps igen i luftrören när jag andas å sen vaknade jag av att Linus grät i sömnen. Han var helt otröstlig. Fick sitta å prata lugnt med honom och stryka han med handen över ryggen. Inte nog med det, Linus vaknade med nästan 40gr feber och hade ont i huvud och kropp. Så i morgon blir det till att stanna hemma med kotten.