Det bästa

Det absolut bästa med att fylla år är alla fina blommor man får. Det är något jag verkligen uppskattar. Sen är det alltid kul att få saker, men just blommor står mig varmt om hjärtat. Igår hade jag familjen hemma på smörgåstårta och fika. Fick jätte fina blommor och en JÄTTE fin kimono från pappa. Så nu står det fina blommor i hela vardagsrummet och kimonon hänger för tillfället i dörröppningen in till vardagsrummet.Fina rosor som kom med bud från Daniel


Jätte fin grupp som jag fick från syrran med familj.


Mina favisar som jag fick av mamma


Super fin bukett som jag fick av mamma och Garry.


Ännu mer fina blommor som jag fick av storebror och Kamla. 

Fågel jakt

Då var det dags för årets fågel jakt. Vi har fiskmåsar på jobbet som lägger sina ägg ganska så olägligt. Förra året ramlade en unge ner och satt utanför entrén butiken bredvid oss. I år var dom inte mycket bättre utan ungarna var i en stor kruka vid ett övergångsställe utanför jobbet. Men inte nog med det. Ungarna förflyttades och hamnade precis utanför våran entré och föräldrarna attackerade alla som gick förbi. Jag och en kollega bestämde oss för att flytta ungarna. Vi hämtade ett parasoll och en kartong och började våran förflyttning av ungarna som var tre stycken. Jag höll parasollet och kände hur föräldrarna attackerade det medans kollegan plockade upp ungarna för att sedan ta dom till en slänt vid en å. Nu får vi verkligen hoppas på att dom stannar där.Jag och Pelle på vårt rädda måsunge uppdrag. 

Kluven

På fredag skall familjen komma hit på lite mat och fika eftersom jag fyller år. Men nu har jag blivit kluven på vad jag skall bjuda på. Första tanken var smörgåstårta eftersom det går hem hos dom flesta, förutom gör mig då. Till barnen hade jag tänkt att grilla korv. Men sen slog det mig att det kanske var lite tråkigt och började fundera på annat. Jag kom då fram till något grillat kött med en ljummen färskpotatissallad till. Såklart med kalla såser. Så nu är jag bra kluven över vad jag skall bjuda på. Måste bestämma mig snarast. Lättare sagt än gjort.