På gång

Detta är nog den bästa helgen på hela året, alla gör fint i sina fönster och trädgårdar inför första advent. Tycker att det är så fint med alla stjärnor och ljus som det plockas fram. Det blir en mys känsla över det hela. Men hemma hos oss blir det inget sånt för oss. Lite kämpigt men det skall gå. Vet att vissa påtalar att det är synd om kotten men tror faktiskt inte att han lider något av det. Sitter och väntar på tåget nu för att åka till jobbet, det kommer att bli en helg med hur mycket som helst att göra. Men det är bara roligt, det kommer att andas julstämning i hela butiken. Sen hur trött man kommer vara efter helgen är en annan sak. 
Kalas

Såhär fin kommer kotten vara på kalaset han skall på i morgon. Min fina prins. Hoppas att intresset av att klä sig fint fortsätter att sitta i. 
 
 
                              


Likadana

Sitter som vanligt och väntar på tåget, som jag nästan gör varje morgon. Känns som om det inte händer så mycket mer än att jobba just nu. Nu börjar första advent att närma sig och det kliar verkligen i fingrarna, vill verkligen fixa advents fint hemma. Men jag skall verkligen försöka att hålla mig. Det är ju för att Daniel alltid gnäller över hur jobbigt allt är med julen och dess högtid. Kommer bli svårt men jag skall fixa det! Nästa fredag skall jag jobba i sisjön och det skall bli kul att få vara där ett par timmar. Dom skall iväg på personal fest så då stöttar vi dom med personal.